About

SurfLoveReggae on blogi surffitytön elämästä Costa Ricassa.
Rakastan aurinkoa ja seikkailuja. Rakastan myös surffausta joka vei minut Suomesta Costa Ricaan vuonna 2013. Costa Rica on opettanut minulle, että elämässä pitää tehdä asioita joista nauttii, eikä sitä mikä on järkevää.

Kirjoitan blogissa surffiharrastuksestani ja elämästäni.


4 kommenttia:

 1. Moikka Tiina! Olisipas hauska tutustua sinuun, olen tulossa ensi viikolla vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan ja suunnitelmissa on olla ainakin puoli vuotta siellä jos ei kauemminkin. Voiko sulle kirjoittaa privaattiviestiä johonkin jos vaikka tavattaisiin? :)
  Terkkuja Tambereelta ;) t. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Päivi! Minne päin Costaa oot tulossa? Lähetä mulle meiliä: tiina.k.koponen (at) gmail.com

   Poista
 2. Hei! löysin sun blogin googlettamalla "asun costa ricassa" lauseen :).. Asun perheeni kanssa Nicoyan lähistöllä, ja meidän keskuksella (lähetysjärjestö) on myös suomalais-costaricalainen perhe, joten meillä on täällä melkoinen suomalaisedustus :). Et jos joskus oikeen haluut vaan puhua suomea jonkun kanssa, niin otahan yhteyttä. Meistä on aina mielenkiintoista tutustua muihin täällä asuviin suomalaisiin, meitä kun ei täällä ihan hirveästi ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Laura! Sori myöhäinen vastaus, mutta kommenttisi oli lipsahtanut ohi. Samoin musta on mukava tutustua muihin täällä oleviin suomalaisiin! Olen varmasti yhteyksissa kun tulee asiaa Nicoyaan päin. Missä tarkalleen asutkaan? Samoin ilmoittele mulle, jos tuut tänne biitsille. Mulle voi laittaa meiliä osoitteeseen tiina.k.koponen(at)gmail.com tai rimpauttaa: 8789-4962.

   Poista