24.8.2015

Inkkarina ja koti-ikävä

Eilen oli Clayn äidin 60v synttärit, joita juhlittiin Wild Wild West teemalla. Huikeet juhlat! Juhlaväestä löytyi niin cowboyta, cowgirlejä, saluunatyttöjä, intiaaneja sekä eksoottisempiakin tapauksia kuten lehmä, intialainen turbaanipää ja hawailainen cowboy.

Itse pukeuduin intiaanitytöksi. Juhliin valmistautuminen oli todella hauskaa. Mulla oli nahkainen toppi vuokrattuna naamiaisasuliikkeestä ja muut asusteet askartelin itse. En edes muista millon olisin viimeksi ollut kunnon naamiaisissa. Se varmaan tekikin tälläytymisestä sitäkin hauskempaa.

Mulla oli pala ruskeaa kangasta sekä siivu sudenkarvaa. Niistä tuli sekä hame, pieni viitta hartioiden peitoksi, häntä ja muita karvaisia asusteita sekä lisävolyymia tukkaan. Mitä paremmat juhlat, sitä vähemmän kuvia tulee otettua vai miten se menikään… Ja niinhän siinä myös kävi. Muutama kuva onneksi löytyi Zorron kännykästä tänä aamuna.


Tänään aion viettää rehellistä krapulapäivää leffan ja herkkujen parissa. Kai se on ihan sallittua vaikkei tässä itseasiassa mikään krapula edes ole. :) Päivän ohjelmassa on kuitenkin hieman keittiön sisustusta. Asutaan tällä hetkellä Clayn vanhempien talossa. Tai ei varsinaisesti talossa, vaan talon kyljessä olevassa erillisessä huoneistossa. Huoneistoon valmistui juuri keittiö, jonne pitää hankkia sitä sun tätä. En ole todellakaan mikään himo astiasarjojen keräilijä ja sisustaja, mutta voi että mulle iski “koti-ikävä” kun laitettiin keittiötä kuntoon. Ei siis koti-ikävä Suomeen eikä Costa Ricaan, vaan ikävä sitä että olisi kerrankin koti jossa asua vähän pidempään. Pidempään kuin puoli vuotta. Tai edes se puoli vuotta. Ehkä vielä joskus. Tulevaisuuden suunnitelmat tällä hetkellä näyttäävät siltä, että olen menossa Portugaliin surffaamaan syyskuuksi ja lokakuuksi takaisin Caliin. Ja sen jäljeen ei ole hajuakaan minne tässä taas päädytään…

Alan olla todella innoissani Portugalista! En ole halunnut hehkuttaa sitä etukäteen, sillä syyskuu on vielä kesäaikaa Portugalissa eivätkä aallot välttämättä ole kovin kummoiset. Ja mulla on viimeaikoina ollut huono tuuri kelien kanssa surffireissuilla. Mutta oon toiveikas että kyllä sinne pari swelliä osuu! Peukut pystyyn. Enää viikko ja sitten matkaan! 

1 kommentti:

  1. Tervetuloa Portugaliin! Syyskuussa pitäs olla jo ihan hyvää keliä, riippuen tietty mihinpäin meet. Jos Ericeiran huudeille oot tulossa niin laita viestiä ja mennään yhessä surffille :) -Noora

    VastaaPoista