28.3.2015

Muistakaa relata & My Happy Mind haastattelu

Olen juossut (ja melonut) viime päivät ympäriinsä melkoista haipakkaa. Kiirettä pitää välillä viidakossakin. Tutut ja tuntemattomat tuntuvat usein kuvittelevan, että elämäni on pelkkää lomaa. Siitä innostuneena teinkin "päivä kanssani" postaukset eilisestä ja toissapäivästä. Pitää vielä kaivella kuvia kännykän uumenista, mutta yritän julkaista postaukset huomenna. Silloin selviää millainen on tavallinen työpäiväni. Ei se ihan pelkkää lomaa ole.

Sen jälkeen ymmärrätte ehkä paremmin, miksi en niin kamalasti innostu kyselyistä missä puolitutut pyytävät täysipäiväistä hostaamista ja surffiopetusta lomiensa ajaksi. Sorry. :/ Rakastan työtäni, mutta se on silti mun työ ja teen sitä jo tuntikausia päivässä rahaa vastaan. En mäkään pyytäisi kampaajaystävältäni täyden päivän jälkeen voisiko hän tehdä minulle koko illan erilaisia kampauksia. Viikon ajan joka ilta. Ilmaiseksi. Tai kaljapalkalla.

Ohops, hieman asian vierestä. :) Kiirettä on siis pitänyt mutta huomenna on löysempi päivä ja aion relata ja rentoutua koko aamupäivän. Muistakaa rentoutua sielläkin. My Happy Mind on hyvinvointipalveluita ja rentoutustunteja tarjoava Tamperelaisyritys ja Häpiksen sivuilta löytyy pieni haastattelu musta. Kurkatkaa sinne, jos haluatte tietää jotain sellaista mitä en välttämättä olisi tullut kertoneeksi tällä surffipainotteisessa blogissa.Rauhallista ja rentouttavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti