8.5.2014

Uusi karvainen perheenjäsen

Iloisia uutisia. Ollaan saatu perheenlisäystä! Max on maailman suloisin karvapallo. Se on virallisesti Luisin koira, koska mä jänistin viime hetkellä enkä halunnut "yhteiskoiraa". Sehän olis melkein kuin olla naimisissa ja hankkia oikee vauva (way too much…). :/ 

Max on silti vähän munkin vauva. Eikun siis koira. :) Tähän päivään saakka se on ollut vauva, mut tänäyönä se saa (joutuu) ekan kerran nukkumaan yönsä ulkona. Toivottavasti Maxi-paralle ei tuu kylmä.

6 kommenttia:

 1. Vooi miten suloinen! Onnea pennusta :) Minkä rotuinen?

  VastaaPoista
 2. Mua ei yhtään kiinnosta surffi, mutta välillä luen blogiasi, kun mua kiinnostaa kun ihmiset elää unelmiaan. Siinä mielessä blogi on inspiroiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos blogini inspiroi muita! Kylla taalta valilla loytyy muutakin kuin surffia. :) Nyt on suunnitelmissa tehda postaus siita, mita "uhrauksia" olen joutunut tekemaan etta voin elaa surffiunelmaani.

   Poista
 3. Tosi magee blogi ja komppaan edellistä että ihana lukea miten ihmiset elää unelmaansa :) itselläni vähän haaveena (eikä edes kovin kaukaisena) muuttaa lämpöseen. odotan mielenkiinnolla postausta näistä sun uhrauksista kun aihe on itsellekin varsin ajankohtainen. ps. kokeilin sun innoittamana tehdä crunchin bikini bottomiin , ei menny ihan ku strömssössä mutta lopputulos on parempi kun odotin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti paaset pian toteuttamaan unelmasi ja muuttamaan lampoiseen. Minne pain olet suuntaamassa? Hehe, eikai sita aina tarviikaan menna kun Stromssossa, paaasia et lopputulos oli kuitenkin hyva. :)

   Poista