4.2.2014

Guiones ei enää riitä, mitä tehdä, mine mennä???

Olen ollut viime aikoina hieman pihalla. Mähän muutin tänne Costa Ricaan surffaamaan, en nauttiman auringosta, ystävällisistä ihmisistä, komeista miehistä tai mistään muustakaan vastaavasta. Ja onhan tässä surffailtukin. Nimenomaan surffailtu. Muttakun mulle ei riitä mikä tahansa sunnuntaisurffailu vaan haluan niin kovasti kehittyä surffarina ja kokeilla rajojani.

Mutta Nosara ja Guiones on totaalisen väärä paikka, jos haluaa maksimoida kehityksen surffarina. No kyllähän kaikki surffaus aina kehittää ja vie eteenpäin, mutta kyllä sillä aallollakin on väliä. Ihan sama kuin joku huippu-uimariksi haluava harjoittelisi aina lasten altaassa.

Playa Negra.

No tähänhän löytyy helppo ratkaisu. Mikset sitten muuta jonnekin paremman aallon äärelle. Löytyyhän noita parempia aaltoja tuhansia ympäri mailman ja varmaan kymmeniä myös Costa Ricasta. No mutta kun en tiedä mine muuttaisin. Ja olen jo kotiutunut tänne Nosaraan vähän liiankin hyvin.

Tällaisia ongelmia siis täällä. Tämä asia on pyörinyt mun mielessä varmaan joka päivä viimeisen kuukauden aikana. Jotain pitäis siis varmaankin tehdä. En halua jämähtää tänne vaikka kaikki muu olisi täydellistä mutta surffi vaan keskinkertaista. Onneksi tilanne on vähän parantunut viimeisten 1,5 viikon aikana kun tänne on saapunut pari swelliä. Ja on ollut tosi hyviäkin päiviä. Mutta huomaan, että niiden tosi hyvien päivien jälkeen mietin vielä enemmän, että mitä jos joka päivä olisi tällaista.

Mutta ehkä mä annan Guionesille vielä mahdollisuuden. Marraskuusta tammikuun alkupuolelle täällä on ollut lähestulkoon flättiä mutta nyt on jo merkkejä siitä että maaliskuu alkaa lähestyä. Maaliskuussa täällä on isoimmat aallot.

Sitä odotellessa.

Hyvä päivä Guionesilla, miettikää sitten mitä ne huonot
päivät on...

2 kommenttia:

  1. Joo, Balille ois kyllä kiva päästä uudestaan! Bali on muuten kaikkien Costa Rican surffareiden unelmakohde!!

    VastaaPoista