10.1.2014

Uuden vuoden tavoitteita 2014

Oikein hyvää Uutta Vuotta 2014 kaikille teille ihanille lukijoille ja iso halaus! Tajusin juuri etten ole vielä toivottanut hyvää uutta vuotta, vaikka olenkin aktivoitunut täällä blogissa uuden vuoden kunniaksi.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tässä mun uuden vuoden lupaukset tai enemmänkin tavoitteet tälle vuodelle:

1. Surffikisa!
Haluan todellakin kehittyä surffissa lisää ja yksi hyvä keino siihen on kilpailut. Mun nykyisillä taidoila se on myös loistava mahdollisuus nolata itsensä kaikkien edessä. :) Hehe. Ei vaan, ajattelen tän niin että kisoissa on "pakko" surffata hyvin eikä todellakaan kehtaa nynnyillä. Pienessä paineessahan aina suoriutuu paljon paremmin. Ja hyvien surffareiden näkeminen on aina inspiroivaa. Ja kisoissa pääsee hyvin vertaamaan itseään ja omia taitojaan muihin.

Tämä, eli naisten ASP tour ei nyt ihan vielä oo
tavoitteena,vaan mulle riittäis joku
Nosaran paikalliskisa. Ja vähän myöhemmin
 Costa Rican national tour :P (kuva)
Kilpailuhan ei oo tärkeintä vaan voittaminen.
Kultatyttönä Courtney Conlogue (kuva)

2. Tube ride!
Ainakin sinne tuubin sisään on päästävä!

Courtney tällä kertaa tuubissa. (Kuva)

3. Hit the lip! Tätä on yritetty jo harjotella, mut ei vielä lähde ihan samalla tavalla kuin Courtney Conloguella. Mun yritykset on yleensä sellaisia, että vauhti loppuu lipillä, kellahdan selälleen ja saan laudasta päähäni… Tai sit lauta ja mä sinkoudutaan ihan eri ilmansuuntiin… Mut vuoden päästä mustakin on tällainen kuva.

Jatketaan Courtneyn fanitusta. Ihan super. (kuva)

4. Keittiö! Ihminen pysyy onnellisena ja terveenä kun sillä on koti ja keittiö. :) Haluan oman keittiön! Asun nyt edellisen kämppäni naapurihuoneessa, jossa on vaan minijääkaappi. Ja mun ruokavalio on aivan järkyttävä tällä hetkellä koska en voi kokata. Syön vaan croissantteja ja jäätelöä... Ja olo on kamala kun syön niin huonosti. Kuukauden päästä pääsen takaisin keittiölliseen huoneeseen, mutta haaveilen myös kodista jossa on uuni.

Tää ois kiva.
Tääkin kelpais.

5. Ratsasta enemmän! Myös esteitä! Heppailu on parasta terapiaa vaikkei sellaisen tarpeessa olisikaan.

Luna & mä.

6. Seikkaile! Elämä Nosarassa on ihanaa. Tällä hetkellä kaikki on hyvin järjestyksessä ja elämä asettunut mukavasti aloilleen. Aina tarvitaan kuitenkin myös seikkailua. Vähintään matka tai matkoja uusiin paikkoihin, jossa on uusia haastavia aaltoja. Tai ehkä jopa muutto uuteen paikkaan. Mielessä pyörii kaikenlaista Nicaraguasta Portugaliin… Näistä lisää myöhemmin.

girls surf trip (kuva)
Bells beach, Australia… (kuva)
Portugali… (kuva)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti