4.1.2014

Super sweet synttäripäivä

Mulla oli pari viikkoa sitten 31v synttärit. Ja ne olikin aivan parhaat synttärit ikinä! Harvemmin tulee syntymäpäivänä juhlittua koko päivää, ja itseasiassa en ole monena vuonna juhlinut lainkaan. Tällä kertaa synttärit kestivät aamusta iltaan ja mulla oli aivan täydellinen päivä.

Avain onnistuneeseen syntymäpäivään on tietenkin lahjojen antaminen itselleen. :) Koska kukas muu nyt tietäisi paremmin mitä juuri sinä haluat. Mun synttäriaamu alkoi ratsastusretkellä, joka oli lahja itseltäni. Olin haaveillut ratsastuksesta tai hepan vuokraamisesta täällä jo pitemmän aikaa ja synttäripäivä oli oiva hetki toteuttaa se. Reilun parin tunnin ratsastus viidakossa ja rannalla herätti henkiin sisäisen heppatyttöni. Olen joskus pienenä käynyt ratsastustuneilla varmaan 10 vuoden ajan, mutta en enää moneen vuoteen. Nyt haluan ehdottomasti alkaa taas ratsastaa enemmän.


Olin ratsastamassa kahdestan oppaan kanssa. En haluunut vahingossakaan millekään aloittelijoiden kierrokselle, missä hevoset vaan seuraa automaattisesti edellistä. No nyt ei ollut siitä pelkoa. Mun hevonen oli nimeltään Luna, ja se olikin juuri kiva heppa. Sain tarkoituksella hevosen jolla on enemmän luonnetta, enkä mitään laiskaa löntystelijää. Normaalisti Luna ei käy turistien maastokierroksilla. Luna ja oppaan hevonen eivät tykänneet lainkaan toisistaan. Luna ei halunnut millään pysyä sen oppaan hepan perässä kun laukattiin ja meidän ekat laukat lähtikin hieman käsistä. Karautettiin Lunan kanssa Pelada-rannan päästä päähän niin lujaa kuin kintuista lähti. Tai siis Luna karautti ja mä yritin epätoivoisesti hidastaa sitä. :)Ratsastus oli superhauskaa vaikka sainkin rakot käsiini ja takapuoli oli kipeänä varmaan viikon jälkikäteen. Luna oli tosi pirteä ja se aina hyppäsi kaikkien ruohomättäiden ja oksien yli vaikka olisi voinut ihan kävelläkin. Se olisi myös halunnut mennä uimaan kun yritettiin ylittää jokea, joka osoittautui kuitenkin liian syväksi. 

Ratsastus oli niin hauskaa että muutan tän blogin kohta heppablogiksi. :) (Ainakin jos ei saada Guionesille parempia aaltoja.)

Ratsastuksen jälkeen pomoni vei mut synttärilounaalle Living Cafe nimiseen ravintolaan, joka tarjoilee pelkästään luomukasvisruokia. En ollut aikaisemmin käynyt kyseisessä rainvtolassa ja siitä tuli kertaheitolla uusi suosikki(aamiais/lounas)ravintolani Nosarassa. Mähän olen vannoutunut lihansyöjä, mutta kyseisen paikan ruuat ovat superherkullisia, kauniita ja todellakin kokonaisia aterioita ja annoksia eikä vaan eikä vaan “ruokia, joista puuttuu liha”. Taidettiin puhua lounaalla pääasiassa työasioista, mutta eipä sekään haitannut synttäripäivää. Seuraavana aamuna klo 7 olisi valokuvaussessio yhdelle asiakkaalle ja sitä piti vielä suunnitella. Jälkkäriksi sain raakasuklaata.

Living Cafe sisäänkäynti. Kuva täältä.
Hotkaisin ruuat tietenkin ennenkuin kukaan
ehti ottaa yhtään kuvaa. Nämä herkulliset
kuvat Naked Foods facebookista
Living Cafe tarjoilee myös ihania
raakasuklaita! (kuva)

Lounaan jälkeen kävin synttärisurffilla. Aallot ei olleet häävit, mutta surffaus on aina kivaa. Sain synttärilahjaksi aaltoja. Eli siis tutut (ja tuntemattomatkin) lupasivat mulle aina “seuraavan aallon” synttärilahjaksi, eli he eivät melo siihen vaan jättävät sen mulle. Hyvä lahjavinkki muillekin! 


'

Illalla mentiin vielä kavereiden kanssa ravintolaan tacoille ja margaritoille. Sain pienen synttärikakun ja mulle laulettiin. Ei mitään kreisibailausta mutta superkiva ilta ystävien kanssa ja väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan.

2 kommenttia: