2.11.2013

Päivän parhaat pick-up linet :)

kuva täältä

Line upit on yleensä aika miesvaltaisia ja siellä saa kyllä usein ainoana tyttönä huomiota osakseen ja kuulee kaikenlaisia enemmän ja vähemmän hauskoja iskulauseita tai muuten vaan läpän heittoa. Tälle päivälle niitä sattuikin harvinaisen paljon. Tässä parhaat ja pahimmat palat. :) 

1. I love your teeth!
"Your teeth are so white, and strong and beautiful… Im sorry if this sounds strange but I really like your teeth." 


Haha, päivän ehdoton piristys ja ensimmäinen sija menee Mr. hammasfetissille.

2. Is there a motor under your surfboard or how can you paddle so fast?
"You can do something most of the women cannot do."


Kiitoskiitos. Kyllähän mä tän tiesin. Ei kovin omaperäistä, mutta tällaisia kohteliaisuuksia on aina niin kivaa kuulla. :)

Top kakkosen jalkeen päästäänkin pohjanoteeraukseen:

3. Hey, paddle out/Let's padle out/You have to paddle out now. (Ja tätä toistui J O K A kerta kun setti aaltoja oli tulossa.

Kiitos vaan huolenpidosta, mutta tiedän kyllä itse milloin pitää meloa ulos. Jos sua pelottaa olla täällä aalloissa niin, ei se tarkoita että mua pelottaa. Ja osaan kyllä duck diveta, mun ei tarvitse jokoa kerta setin lähestyessä meloa henkihieverissä ulapalle jos sieltä vaikka tuleekin joku isompi aalto. Jos tää yritti olla joku iskuyritys, niin aika surkea sellainen. Kas kun ei tarjoutunut työntämään mulle vauhtia. Ja jos ei ollut iskuyritys, niin jokatapauksessa harvinaisen ärsyttävää. 

kuva täältä

Se on muuten nyt marraskuu, eli kesä on virallisesti alkanut! Jihuu! Welcome back sunsets and sunset surf! Ja offshore!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti