28.10.2013

Uusi koti vol 2.

 

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiini! Huh, miten vaikeaa olikin löytää kohtuuhintainen kämppä pyörämatkan päällä Guionesista. Etsin kämppää aktiivisesti ainakin kuukauden, ja tämä oli oikeastaan ainut vaihtoehto. Hinnat on meinaan aivan järkyttäviä (oon tainnut jo muutaman kerran mainita Guionesin hintatasosta, mutta nyt joutuu taas päivittelemään asiaa. Mähän olen kuitenkin tottunut Hervannan opiskelijatalojen vuokratasoon...) Mutta onnistuin kuitenkin löytämään täydellisen pikku kodin. Tän talon nimi on Casa Mermaid, joten se sopii nimenkin puolesta täydellisesti. Ja jos talo näyttää jollekin tutulta, niin kyllä, kyseessä on sama kämppä jossa majailtiin Aliisan kanssa kuukausi marras-joulukuussa 2011.

Tässä pientä kuvaesittelyä Casa Mermaidista. Tää tuntuu nyt niin erilaiselta kun sillon pari vuotta sitten. Vaikka mikään itse talossa tai sisustuksessa ei olekaan muuttunut. Mutta nyt tää on kuitenkin mun koti, eikä mikään matkalaukun väliaikainen säilytyspaikka. :) Sijaintikaan ei voisi olla parempi, naapurissa on kaksi minimarkettia joista toinen on erikoistunut terveystuotteisiin ja toisessa on myös viinakauppa. Takapihalla on uima-allas. Netti nöytyy naapureilta ja se toimii kohtalaisen hyvin. Ainut miinus on, ettei täällä ei ole pyykinpesumahdollisuutta, ja joudun roudaamaan pyykkejä kavereille pestäväksi. Oonkin koittanut parhaani mukaan välttää tätä pyykkiongelmaa oleskelemalla mahdollisimman vähissä vaatteissa. Hahaha :)

mun sänky <3
Keittiönurkkaus näyttää kamalan sotkuiselta, vaikka
yritin oikein järjestellä kuvaa varten...
Syömässä baaritiskillä.
Floridan tuliainen eli hedelmätarjotin. Tää
on sellanen peruspäiväannos hedelmiä.  :)
Kylppäri.
Kylpyhuone on selkeesti parasta mun kämpässä kun siitä
tuli monta siistiä kuvaa :)
Lisää kylpyhuonetta. Hiustenkuivaaja on
edelleen must, jos meinaa saada hiukset
ikinä kuivaksi täällä kosteudessa. 
Vaatehuone.
Rakastan niin tätä näkymää mikä mun
kämpästä/sängyltä on ulos. Mietin
vieläkin noita palmuja tuijotellessa,
että voiks tää olla totta :)
Riippumatto kuuluu myös varustukseen.
Love my new bike <3. Edellinen varastettiin, mur...
Tässä vielä talo ja tilukset kokonaisuudessaan.
Kiitos käynnistä ja morjens. Tää
tytteli lähtee nyt surffaamaan.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Oon seurannut blogiasi jo pidempään ja sun elämä vaikuttaa suoraan sanottuna täydelliseltä! :) Kunhan saan opiskeluni päätökseen aion itsekin toteuttaa unelmani ja muuttaa jollekin paratiisisaarelle palmujen katveeseen täydellisten aaltojen ääreen. Oiskin tosi mielenkiintoista tietää että miten ihan käytännön järjestelyt hoituivat, säästitkö kuinka paljon ennen muuttoa, teetkö siellä jotain hommia ja jos niin mitä, oliko helppo löytää ystäviä uudesta paikasta ja miten paikallinen elämä eroaa Suomesta ja siitä mihin oot tottunut? Ois mukava kuulla sekä hyviä että huonoja puolia elämästä Nosarassa, ihan vaikka postauksen muodossa.

  Mulla on myöskin ollut vaikeuksia löytää (suomalaisten) tyttöjen pitämiä surffiblogeja, oisko hyviä vinkkejä? :)

  T. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Outi! Kiitos kommentista. Hyvä idea, teen lähitulevaisuudessa postauksen ulkomaille muuttamisesta ja siihen liittyvistä hyvistä ja huonoista kokemuksista. Mulla olikin jo mielessä postaus latinokulttuurista, jota olen nyt ihmetellyt täällä melkein 5kk, ja joka todellakin on niin erilaista kun mihin olen suomessa tottunut. :)

   Ei ole valitettavasti vinkkejä muista tyttöjen surffiblogeista. Joskus oli sellainen kun Bubble Toes, mutta sitä ei taida olla enää olemassa, tai se ei ole ainakaan aktiivinen. Mä en ole ainakaan löytänyt muita.

   Poista