21.9.2013

Florida trip, osa 1

Jatketaan surffiretkillä. Tämänkertainen retkin onkin vähän pidempi ja suuntautuu kauemmas kuin edelliset Marbellat ja Barrigonat. Olen Floridassa New Smyrna Beachillä. Ystäväpariskunnallani on täällä talo, ja olen vierailemassa heidän luonaan seuraavat 2 viikkoa. 

Fillarilla beachille.

Tämä ei ole varsinainen surffiloma vaan ennemminkin kaupunkiloma ja loma surffista. Olen ollut täällä 2 päivää ja ollaan shoppailtu (surffikaupoissa tietenkin), syöty hyvin, urheiltu ja hengailtu biitsillä. Mutta nyt ihoa alkaa syyhyttää jo sen verran että huomenna on pakko päästä veteen (tulihan tässä huima 3 päivän surffitauko). En ottanut omia lautoja tänne mukaan. Tykkään niin paljon nykyisistä laudoistani, enkä kestä ajatusta että lentoyhtiö raiskaa ne. Tarkoitus oli siis vuokrata lauta, mutta täällä ei ole lainkaan high performance shortboardeja vuokralla. Kaikkea muuta lasten soft top laudoista SUPpeihin ja kajakkeihin kyllä löytyi. Mutta ei hätää, paikalliset surffipojat on harvinaisen ystävällisiä ja ne on luvanneet lainata mulle lautoja. Raportoin myöhemmin miten laudan vuokraus/lainaus meni vai yrittikö pojat vaan huijata mua (siinä tapauksessa pöllin niiltä parhaimmat laudat). :)

New Smyrna Beach
New Smyrna Beach

Shoppailu on harvinaisen hauskaa, sillä en ole aikoihin ostanut yhtään mitään ja täällä Amerikassa kaikki on I H A N A N halpaa verrattuna Costaan ja Nosaraan, josta on kehittymässä ökyrikkaiden miljardöörien paratiisi. Mopo ei kuitenkaan karannut käsistä, vaan shoppailin maltillisesti pari napapaitaa alesta, lompakon ja vihdoista viimein ne uudet, pienet ja superkevyet evät! En malta odottaa että pääsen testaamaan niitä omaan lautaan. Nämä evät on ehkä liian pienet mun täällä blogissakin esittelemaan Pura Vida lautaan, ja ne onkin tarkoitettu mun toiseen pienempään ja kevyempään epoxylautaan. Haluan päästä surffaamaan omalla laudalla ja uusilla evillä N Y T! Please!

Ostosreissun varsin maltillinen saldo: tiikeripaita, raita-
toppi, lompakko ja Futures F4 TechFlex.
Uudet evät.
Ystäväni tytär Maya (5v) teki mulle hienon inkkarilookin.
Tiikeripaita pääsi myös heti käyttöön.

Vaatekaupoissa kiertely ei okein jaksa innostaa mua, mutta sen sijaan innostuin pikkuruisesta sisustusliikkeestä, joka sijaitsee New Smyrnalla ihan rannan tuntumassa. En edes muista kuinka monessa paikassa ja kenen nurkissa olen asunut toukuun jälkeen, mutta omaa kotia ei ole ollut hetkeen. Tai no olihan mulla hetken Nosarassa, mutta se alkoi tulvia, joten ei ole sitäkään enää. Viimeiset viikot (kuukaudet?) olen asustellut kavereiden nurkissa ja surffikoululla. Kaverit ja tutut (ja tuntemattomat ja kavereiden vanhemmat ja ties ketkä) on kyllä olleet todella ihania ja vieraanvaraisia, mutta täytyy kyllä sanoa että kaipaan omaa kotia mielettömästi. Olisi niin ihanaa saada sisustaa oma pikkukämppä pitkästä aikaa. Hullaannuinkin ihan täysin tässä sisustusliikkeessä ja mulla on päässä vähintään miljoona ideaa mitä haluan tehdä omaan tulevaan (vuokra)kotiini, jonne muutan marraskuun alussa.

sisustusinspiraatiota...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti