16.8.2013

Modeling for Surfer magazine :P

Heh, otsikko on aika raflaava. Halusin varmistella että varmasti luette tämän postauksen. Eikä otsikko ole edes huijausta, vaan hyvällä tuurilla saatan olla lähitulevaisuudessa Surfer lehdessä. How cool would that be! Mutta kerrotaan myös heti alkuun, että tällä ei valitettavasti ole mitään tekemistä (olemattomien) surffitaitojeni kanssa.

Olin eilen mannekiinina eräälle surf campille. Kuvauksissa otettiin kuvia sekä campin tuleville nettisivuille että lehtimainokseen, joka kuulema ihan oikeasti tulee Surfer lehteen. Olin niin innoissani kun kuulin tosta lehtimainoksesta (kuulin sen vasta jälkeenpäin). Surfer on niin klassikkolehti ja olisi vaan niin siistiä ja hauskaa jos oma kuva päätyisi sinne. 

Kuvaukset oli superhauskat. Meitä oli yhteensä 6 mallia (tai oikestaan 3 mallia ja 3 surffaria), valokuvaaja, manager joka organisoi koko toiminnan eli mitä ja ketä kuvataan ja missä, sekä pari yleismiestä kantamassa tavaroita ym. rekvisiittaa. Ja jos joku ei tiedä, niin en todellakaan ole oikeasti mikään malli vaan insinööri. :P Mutta aika ammattimaista toimintaa ainakin mun mielestäni. Hauskaa ehdottomasti! Alla muutama mun itseni ottama räpsy kuvaussession alusta. En ole vielä nähnyt varsinaisia kuvia. Toivottavasti saan sieltä jotain kuvia myös itselleni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti