29.6.2013

Uusi koti

Tässä on mun uusi koti! Pikkuinen yhden huoneen + kylppärin minitalo. Lisäksi on pieni kuisti, jossa tosiaan oli odottamassa Adrianin lupaama riippumatto. Ja smoothie blenderi odotti keittiössä! Käytiin eilen vielä ostamassa mulle vaatekaappi, joten nyt oon ihan virallisesti kotiutunut kun sain viimeisetkin tavarat purettua matkalaukusta.

Koti ulkopuolelta 
ja sisältä, vähän sotkusta....
huomaa tonttulakki vaatekaapin päällä :)
Kokkailua. Olin aluks ihan pulassa kaasuhellan kanssa,
koska löin peukaloni naulaan ja se oli niin kipee etten
pystynyt käyttämään sytkäriä enkä saanut hellaa päälle...
Hammockissa. Taustalla meidän mangopuu ja sen vieressä
kasvaa myös limepuu!
Fillarilla biitsille. 

Päivät on mennyt aika lailla surffatessa ja illat nukkuessa. Yhtenä iltana mentiin Ostionalille katsomaan kilpikonnia, jotka tulee täyden kuun aikaan rantaan munimaan. Ostional on kuuluisa kilppariranta ja siellä saattaa olla satojakin kilpikonnia yhtä aikaa. Ja kuulemma lokakuussa "kilpikonnasesongin" aikana kaikki kilpparit ei mahdu edes rannalle, vaan ne raukat vaeltaa jopa Nosaran jalkapallkentälle saakka. No nyt ei näkyny konnan konnaa. Mutta nähtiin kuitenkin iljettävän liero käärme keskellä tietä.

Vissiin joku anaconda...

2 kommenttia:

 1. Hei, olen "vanha täti" Lappeenrannasta, enkä olisi koskaan eksynyt sivuillesi, jos en olisi ollut tänään äitisi asiakkaana. Hienoa, että on olemassa kaltaisiasi nuoria ihmisiä, jotka uskaltavat antautua ELÄMÄÄN!
  Toivotan kaikkea hyvää elämääsi ja äidillesi turvallista matkaa luoksesi - käyn hänen luonaan vielä useasti ennen hänen tuloaan luoksesi ja valan häneen itseluottamusta koneiden vaihtoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Ja kiitos kun olet tsempannut Riittaa matkustamaan. Äiti olikin käynyt jo matkatoimisossa kyselemässä lentoja! Mukavaa kesää Lappeenrantaan!

   Poista