16.6.2013

Mitä haluaisit jatkossa lukea surflovereggaessa?

Heippa ja terkut Frankfurtista. Mulla on täällä 12 tunnin stoppi ja kulutan aikaa surffaamalla netissä ja vaeltelemalla ympäri lentokenttää. "Enää" 3,5 tuntia boardingiin. Olen tässä myös miettinyt uudistaisinko blogia taas jotenkin ja miten. Olen saanut viimeaikoina jonkin verran viestejä, joissa on ollut kommentteja ja toivomuksia blogin sisällöstä. Kiitos niistä!

Toivottu on esim. surffiin tekniikkavinkkejä, enemmän postauksia ja samaan malliin jatkamista. Postauksia pyrin jatkossakin tekemään pari kertaa viikossa. Aiheissa on lähitulevaisuudessa varmasti omia surffikokemuksia pitkän tauon jälkeen (apua, osaankohan mä enää....) ja juttuja Costa-elämään sopeutumisesta. Tekniikkavinkkien antaminen tuntuu tällä hetkellä siltä, että tarviisin ennemmin jonkun toisen antamaan vinkkekä mulle. Mutta ehkä niitäkin tulee kunhan pääsen taas vauhtiin. Voisin ainakin tehdä surffivinkkipostauksen aloittelijoille. Löytyykö sellaisesta kiinnostuneita lukijoita? Haluaisin myös löytää jonkun tosi hyvän ja mahdollisesti kisaavan surffitytön haastatteluun.

Kysynkin nyt teiltä, ihanat lukijat, mitä haluaisitte jatkossa lukea SurfLoveReggaessa? Kaikki ideat ja toivomukset otetaan mielellään vastaan! Ideoita voi heitellä tämän viestin kommentteihin sekä myös mun meiliin: tiina.k.koponen(at)gmail.com
Jee, ihan kohta pääsee surffaamaan. Fiilistelen täällä lentokentällä ja kattelen viime kesän kuvia. Sunnuntai-tiistai ennuste näyttää pieneltä, eli mulle juuri sopivalta! Nyt vaan toivotaan että Pura Vida lauta löytää ehjänä perille. 

Viime kesänä Guionesilla. Kuvan bixut on muuten
parhaat surfbikinit ikinä. Tai siis oli, nyt on päässy jo
räpsähtämään...
Näyttää just sopivalta mulle. Saavun sunnuntaiaamuna
San Joseehen. Sieltä ajetaan Nosaraan ja saatetaan
matkalla pysähtyä Jaco/Hermosassa surffaamassa
+ ostoksilla.

Ilman säätöä ei muuten tämäkään matka alkanut. Olin totaalisen unohtanut selvittää, että pääseekö Costaan pelkällä menolipulla. No ei pääse. Ilman poistumislippua ei ainakaan saanut chekkautua Condorin tiskillä Frankfurtissa. Ostin sitten San Jose - Santo Domingo lipun syyskuulle. Tää oli aika paniikkiratkaisu, kun yritin siinä pikaisesti arpoa et missähän mahdollisimman lähellä olisi surffikeliä silloin (ja ei sadetta). Ei mitään hajua mikä on surffin tilanne ja sateet Dominikaalisessa syyskuussa, joten saa nähdä tuleeko tuota lippua käytettyä. 

Mut sehän on vaan rahaa. Pura Visa! Sen jälkeen marssin tax free shoppiin ja ostin ensimmäistä kertaa elämässäni aidot Ray Banit. Nyt on hyvä mieli. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti