23.4.2013

DIY: Sexy shorts á la Costa Rican style

Loman lähestyessä on kivaa virittäytyä tunnelmaan jo etukäteen ostamalla uusia bikineitä/asusteita/vaatteita ynnä muita juttuja, joita voi sitten lomalla käyttää. Valitettavasti mä vaan olen tällä hetkellä totaalisen persaukinen. Shoppailulle on siis ehdoton nou-nou, mutta jotain piti kuitenkin keksiä. Uusia vaatteitahan tarvitaan säännöllisin väliajoin ihan vaan mielenkin piristykseksi.

Nettikauppojen ja visan vingutuksen sijaan kaivelin omaa vaatekaappiani. Ja sieltähän loytyi useampikin vaatekappale, joista innostuin askartelemaan kesäisempiä versioita. Erityisen innoissani olen ikivanhoista liituraitakuvioisista suorista housuista, joita en ole käyttänyt yli viiteen vuoteen enkä varmasti tule ikinä käyttämään. Nips naps lahkeet poikki, saumojen huolittelu ja voilà: kesän 2013 seksikkäimmät sortsit on siinä! hahaa :) En malta odottaa Samaran reggae-perjantaita. Nää sortsit on niin tehty reggae iltoihin.

Tämäntapaisista housuista siis lähdettiin liikkeelle (en ottanut aloituskuvaa omista pöksyistä, nämä housut ovat Olivia & Oscar:ista).Ja tässä lopputulos:
Vaatteiden tuunaus oli superkivaa vaikkakin yllättävän työlästä (johtuu ehkä siitä että mun ompelukone menee jumiin 2cm välein…) Olen joskus teininä tehnyt itse vaikka mitä vaateita, mutta tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun tuunasin vanhoista vaatteista uusia versioita. Kivaa puuhastelua, saa uniikkeja vaatteita, säästää luontoa kun ei heitä vanhoja roskiin ja vaan osta uusia. Kerta kaikkiaan järkevää toimintaa siis. Tätä pitää harrastaa jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti