27.7.2012

Tandem longboarding

Oon jo vaikka miten pitkään halunnut kokeilla tamdem lonkkarointia, ja tänään (to 19.7) vihdoin kokeiltiin Louisen kanssa! Keli ei ollut paras mahdollinen lonkkarointiin (eikä muutenkaan mun suosikki surffikeli), pieniä ja äkäisiä tuubeja. Mutta mentiin kuitenkin ja pysyteltiin vaahdoissa. Tandem surffaus ei ollut ihan helppoa, mutta superhauskaa meillä oli! Tää on mun mielestä sellanen juttu mitä kaikkien surffareiden pitää joskus kokeilla vaikka poika/tyttöystävän kanssa. Ja mäkin olen yrittänyt saada Adriania vaikka miten monta kertaa kokeilemaan, mutta se ei ikinä suostu. Mut onneks Louise oli heti messissä! Ei sitä meidän touhua ehkä surffaamiseksi voi kutsua, mutta saatiin ainakin hyvä vatsalihastreeni. Nauramisesta ei nimittäin meinannu tulla loppua. Meidän lauta oli kokoa 9´6. Mahduttiin ihan hyvin melomaan siinä peräkkäin, mutta ylösnoustessa piti olla tarkkana että pysyttiin lähellä toisiamme että tasapaino säilyy. Ja siinä sitten tapahtu kaikkia koomisia tilanteita kuten että Louisen takapuoli oli suunnilleen mun naamassa kiinni kun yritetään nousta ylös. Ja naurusta ei tosiaan meinannu tulla loppua... haha... Päästiin aina ihan hyvin melomalla vauhtiin, mutta yleensä toinen kuukahti laudalta pois kun yritettiin nousta seisomaan. Tai molemmat. Mut hauskaa oli.
Lonkkarisessio alkulämmittelyn jälkeen vaihdettiin omiin lautoihin. Viimeviikolla ja maanantaina täällä on ollu ihan superhyvää surffia kokoajan ja on tuntunu että taidotkin on lisääntyny ja että oon todellakin päässyt "catching a wave" vaiheesta "riding a wave" vaiheeseen. Mut nyt oon ollu pari päivää ihan hukassa eikä mistään tuu mitään. Hyvä että pääsee laudalle seisomaan. Sekin oli yksi syy lonkkaroida aamulla, kun ei ollut hirveää himoa oikeesti surffaamaan. Onneks Louise valitteli ihan samaa, joten voitiin keksiä tekosyyitä meidän huonolle surffaamiselle kuten paskat aallot ja väsyneet likat. Mutta tänäänkin siis oli harvinaisen väsyneet surffit. Käsissä ei ollut oikein poweria, eikä muutenkaan toiminut. Kuukahtelin vaan laudalta millon mihinkin suuntaan, eikä oikein jaksanu edes yrittää. 

Seuraavat kuvat ei oo tältä päivältä (taitaa olla eiliseltä), mutta sopii myös täydellisesti kuvaamaan tän aamun surffeja. 

Wave selection: closed out
Maneuver: nose dive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti