15.7.2012

Perfect waves, rain and tiny waves


Nyt on perjantai ja ollaan takasin Nosarassa. Guionesin aallot on ollu niin iisejä ja smuutteja Uvitan ja Hermosan jälkeen. Keskiviikko oli eka päivä vedessä tiistain matkustuksen jälkeen ja ehkä paras surffipäivä ikinä! Aallot oli pieniä, suunnilleen waist-shoulder high. Super rentoo surffia ja hyviä altoja. Ja sain väännettyä vaikka minkälaista top turnia. Aamulla oli parhaat surffit ikinä, mut iltapäivällä vielä paremmat. So happy!!! :)

Torstaina oli aivan minimini keli. Aamulla oli aivan sikana jengiä vedessä joten ei kovin kummoista. Illalla vähän parempaa. Illalla käytiin Chamanin (ex La Banana) reggae nightissa, joka oli positiivinen yllätys. Täällä on ollut aika kuollutta ja laimeeta yöelämää, mutta eilen oli hyvä meno!!

Tänään meidän (Adrian, Tono & ma) piti lähtee Marbellaan 6:lta, mut kukaan ei jaksanu herätä eilisten kemujen jälkeen. Tono kävi tsekkaamassa Guionesin, ja se oli vielä pienempi kuin eilen. En jaksanu raahautua veteen. Nyt sataa kaatamalla ja jumitan vaan kotona.

Koti.
Guiones.
Biitsillä.
Vihreän timangin kunnostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti