24.7.2012

Hämähäkki


Adrian on huidellut sunnuntain ja maanantain (15-16.7) ties missä hevosratsastuksilla ja Liberiassa ja mä olen pitänyt taloa pysyssä. Maanantaina kroppa oli elpynyt edellisen viikon maratonsurffeista normaaliin kuntoon ja surffattiin saksalaistyttö Louisen kanssa pitkät pätkät aamupäivällä. Ja aivan superhyviä aaltoja! Keli oli aika pientä, mutta high tidella tuli aina välistä isompiakin settejä ja hyviä, rullaavia aaltoja. Buenas olas!

Päivällä perus chillausta, smoothiet ja jätskit Robins'illa ja takasin surffaamaan. Adriania ja autoa ei näkyny vielä iltapäiväsurffinkaan jälkeen. Olin jo palauttanut polkupyörän sekä luvannut Louiselle kyydin kotiin, joten jouduttiin liftaamaan. Illalla koin kauhunhetkiä kun olin edelleen yksin kotona ja sohvalle mun kainaloon kömpi jättikokoinen hämähäkki. Sain "pienet" paniikit, mutta onneks olin nähny just edellisenä päivänä kun Andrew myrkytti vastaavan tapauksen hengiltä. Myrkyt siis esiin ja hämähäkkijahtiin. Se ei kuitenkaan ollu ihan helppo tehtävä tällaselle pelkurille joka ei normaalisti uskalla ees katsoa luonto-ohjelmia telkkarista (koska niissä on käärmeitä ja hämähäkkejä).  Se hämähäkki meinaan vaan villiinty siitä myrkystä ja säntäili entistä lujempaa ympäri kämppää ja mä perässä ruiskien myrkkyä joka paikkaan.

Hämisparka pääsi hengestään.

Hämiskuvan lisäksi ei ole mitään tuoreita kuvia, mutta tässä vähän surffausta Guionesilta ennen Dominicalia ja pari muutakin sekalaista otosta:

Backside ....
.... turn, ...
... niiiin ...
...VAI ...
... KEE ...
... TA ...
... vielä ...
... mut ...
... siit ..
.... se ...
... lähtee. :)
Hedelmäsalaatti namnam :P 
Yläkerran karvaiset ja mölisevät naapurit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti