1.12.2011

Windy windy

Tuulinen keli senkun jatkuu. En oo ikinä oikein ajatellut että tuuli on niin huono asia surffin kannalta (että se estää surffaamisen kokonaan), mutta nyt se alkaa jo olla. Mun piti mennä Nelsonin kanssa aamu 9ltä surffaamaan, mutta oli taas niin hemmetin tuulista. Eläteltiin vähän toiveita että tuuli tyyntyis kymppiin mennessä kuten eilen kävi, mutta ei.

Lähdettiin sit tsekkaamaan Ostional, joka on kilpikonnaranta 10km Guionesista pohjoiseen. Siellä on voimakkaammat aallot kun Guionesilla, mutta yleensä vähemmän tuulta. Matka Ostionalille oli aika hauska kun jouduttiin ajamaan kahden joen läpi. Oltiin mopolla liikenteessä kakspäällä ja laudat vaan kainalossa. Ylitettiin myös pelottavin "silta" ikinä joka oli noin 50cm levee ja olin ihan varma että se romahtaa.

Ostional oli aika liekeissä, eli mun surffitaidoilla ei mitään asiaa veteen. Se oli juurikin sellanen supervoimakas beach breikki ja aaltojen koko double overhead. En ois varmaan saanu edes melottuu ulos. Vedessä oli kyllä jengiä rippaamassa, mm. Aliisan surffiope Luigi. Ajettiin sit vielä vähän pidemmälle Ostionalin pohjoispäähän, missä oli vähän pienempää aaltoa. Sekaan vaan. Ehdittiin surffata joku puolisen tuntia ihan hyvää settiä, mutta low tide vei meidän aallot. Mutta oli silti hauska päästä uudelle spotille. 

Oli muuten aika helmee surffata tuolla ihan kahdestaan, ei näkyny ketään muita mailla halmeilla. Oisin aika myyty jos joku veis mut jonnekin tollaseen paikkaan treffeille. (sit ei ees haittais vaikkei oliskaan aaltoja, kun vois harrastaa seksiä surffilaudan päällä ja delfiinit vois hyppiä siitä yli ja kaikki valaat ja merikilpikonnat kerääntyä ympärille ihmettelemään....) hahaha. Taisin vissiiin saada jonkun auringonpistoksen... Nyt makaan hetken varjossa ja toivon et Guiones tarjoilee iltapäivällä hyviä aaltoja. Tsau.

Playa Ostional
Allusta ei oo paljoo kuulunu täällä, mutta se on silti
hengissä ja hyvissä voimissa, kuten kuvasta näkyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti