3.12.2011

Glassy 4-5 ft

Jee, nyt on aivan täydellistä. Superhyviä ja sopivan kokosia aaltoja ja aurinkoa. Käytiin eilen (to) taas reggae nightissa tekemässä vähän keliä, ja nyt se on sit ihan täydellinen. Luulin vaan aamulla nukkuneeni pommiin Nelsonin kanssa sovitut surffisessiot, mutta myöhemmin selviskin että se oli sovittu vasta lauantaille.

Surffaus oli eilen superhauskaa. Aamupäivällä oli just sellanen täydellinen hetki, että ihmiset vedessä oli levittäytyny koko pitkälle beach breikille, mutta kaikki aallot vaan tuli mun luo. :) Iltapäivällä ei sit ollukaan yhtä hyvä tuuri sen suhteen ja jengiä oli vedessä aivan sairaasti. Mut silti ihan kivat surffit. Mun suurin probleema tällä hetkellä surffauksessa on duck dive. Oon niin surkee siinä. Mikä ei oo hyvä juttu, koska se sanelee millasissa aalloissa voin surffata. Vähän harmi jos aallot näyttää hyviltä ja muuten vois kyllä mennä sekaan, mut ei vaan saa melottua ulos... :) Back to pool siis.

Illalla oli taas kaikenmaailman juhlia ja sen sellasta, mutta olo oli niin surffattu etten pystyny menemään minnekään. Onneks Allu pitää huolen tosta bile-puolesta. Mä voin vaan keskittyy surffiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti