4.11.2011

Tiina esittäytyy

Wau, Timin innoittamana pystytetty matkablogi on saanut jopa viisi lukijaa, vaikka ei olla päästy edes Suomesta pois. Joku lukijoista oli vieläpä meille ihan tuntematon, joten esittäydytäänpäs hieman:

Tiina Playa Guionesilla.
Guiones, Costa Rica

Kuka surffaa?
Tiina, 28v. Kotipaikka Tampere.

Milloin surffaa?
Lomalla. Ekan kerran kokeilin surffausta Balilla joskus vuonna 2005. Sen jälkeen menikin muutama vuosi ennen kuin pääsin taas surffaamaan Costa Ricassa 2009. Ja sen jälkeen melkein kaikki lomat ja rahat on käytetty surffiin. Tuleva Costa Rican trippi on kolmas reissu päiväntasaajan seudulle tänä vuonna ja surffipäiviäkin tulee ennätykselliset 50+.

Millä surffaa?
Yleensä about 6’2 -6’6 pituisilla ja vaihtelevan muotoisilla vuokra/lainalaudoilla. Ei oo vielä löytyny sitä omaa dream boardia.Vuokralaudat on osoittautunu ihan hyväksi vaihtoehdoksi senkin suhteen, että omat surffireissut on yleensä aika lyhyitä parin viikon pyrähdyksiä ja se lautojen kuskaaminen lentokoneessa on niin kallista ja vaivalloista.

Missä surffaa?
Beach breikillä! Ja mieluiten sellasta olkapään korkuista aaltoa. Ja tietenkin lämpimässä turkoosinvihreässä vedessä! Oon kokeillut myös pari kertaa Suomi-surffia, mutta en syttynyt ainakaan vielä. Suosikkispotti on Playa Guiones (Guanacaste, Costa Rica)

Silloin kun ei surffaa?Tykkään kaikista jutuista missä liikutaan jollakin laudalla sivusuunnassa ja/tai ollaan pää alaspäin.

Surfinspiraatio:
Nike 6.0 Leave a Message.


1 kommentti: