10.11.2011

Early Bird

Ihana jetlaagi kun herää automaattisesti aamuviideltä ja ihan pirteenä surffaamaan. Aamu on myös hyvää aikaa kävästä lähikahvilan netissä kun kahvila on kiinni ja voidaan hyväksikäyttää niiden WLANia ostamatta mitään (köyhät surffipummit). Oon jopa heräillyt niin aikasin, että ehtii käydä aamulenkilläkin ennen surffia.

Tässä postauksessa ei nyt taida olla mitään varsinaista asiaa mutta pakko vaan hehkuttaa miten ihanaa elämä on täällä :) Playa Guiones on meidän ihana kotiranta, jonne on noin 7min kävely. Ja siellä on aina aaltoja! Toimii ihan parista jalasta double head highiin, valkkaa vaan laudan kelin mukaan. Niin ihanaa, ettei tarvii ajella tuntikausia ympäriinsä ja metsastää aaltoja ja miettiä sopivia spotteja. Senkun vaan lauta kainaloon ja menoks. Tai oikeastaan vaan menoksi ja lauta kainaloon vasta rannan vieressä oelvasta vuokraamosta, jossa meidän laudat on säilytyksessä.

Miellä on vaan pokkarikamerat täällä mukana, niin ei voida ottaa ite surffikuvia. Koitin linkittää tähän pari kuvaa Surfing Nosarasta, mutta se ei onnistunu. Siinä oli pari surfkuvaa musta eiliseltä. Toisaalta hyvä ettei onnistunut, koska ne kuvat oli meinan aika kamalia. :) Siis kuvat oli hyviä, mutta surffaus karseeta. Mutta ihan hyvä että näin ne kuvat. Nyt ainakin surffaan paremmin seuraavalla kerralla. :D Jos musta tulee myöhemmin hyviä shotteja niin ostan varmaan niitä kuvia itelleni, niin voi sitten käyttää blogissakin.

Amusurfin jälkeen.
Nettipummi.

PS. Huomenna en muuten todellakaan herää aikaisin, enkä ainakaan käy lenkillä ennen surffia. Se on nimittäin Reggae Night!!! Moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti