22.5.2014

Kakkossija surffikisassa ja lauta poikki

Eilen sunnuntaina oli pieni expression session surffikisa Samarassa. Mentiin Luisin kanssa ja molemmat osallistuttiin myös kisaan. Samara on kuuluisa siitä ettei siellä juuri aaltoja ole, ja tää päivä ei ollut mitenkään poikkeus. 1-2 feet minimini. Tyttöjen sarjassa oli 6 osallistujaa ja kaikki oli samaan aikaan vedessä. Aikaa 45 min (!!!) esittää paras temppu. Yksi aalto siis ratkaisee.

Tyttöjen hiitti alkamassa.

Olipas erikoista, kun kisa kestikin 45 minsaa normaalin 10-15 sijaan. Pitkästä hiitistä huolimatta ensimmäiset 20 minuuttia tuli melottua kauheella raivolla jokaikiseen pienenpieneen ja surkeaa aaltoon. Siinä ei tietenkään ole järjen hiventäkään, mutta jostain syystä kisassa tulee näköjään tehtyä niin… :/ Sitten ryhdistäydyin ja siirryin takariviin odottelemaan settejä, jotka oli parhaimmillaan huimat 3ft. Sainkin päivän "isoimman" aallon sekä pari hyvää pitkää siivua. Mutta tarviin kyllä tuplasti isommat aallot ennenkun jotain kelvollisia käännöksiä alkaa näkyä. En nähnyt kenenkään muunkan tekevän mitään ihmeellistä, joten kisan jälkeen olin aika toiveikas voitosta...

Mut ei tullu voittoa vaan kakkossija. Sain vielä surffivinkkejä tuomareilta kisan jälkeen, mikä oli oikein kivaa. Oon tyytyväinen, että onnistuin nappaamaan ne pari hyvää aaltoa kisan aikana. Pieleen meni siinä, että en oikein osannut surffata niitä aaltoja. Aallot oli tosiaan pienen pieniä, ja musta tuntuu että vaan uppoan sellaisissa aalloissa lautoineni… Mutta ihan hauska kisa ja erityisen mukavaa senkin takia, että tämä oli ensimmäinen kisa jossa sain jotain onnistuneita suorituksia hiitin aikana.

Luis kisan jälkeen.
Beach selfie.
Hengailua Samarassa.

En kaipaa tällasta rantabaari ja aurinkotuolimeinikiä
kotirannalle Guionesille, mutta kiva että lähistöltä löytyy
tällainenkin paikka. Voidaan tulla Luisin äidin kanssa
tänne löhöilemaan ja juomaan Pina Coladoita.
After surf kaljat. Kuvassa näkyvä kola on tietenkin mun.

Seuraavana päivänä Guionesilla oli taas isot aallot ja kävin niissä katkaisemassa lautani. Voi kurjuuden kurjuus. Tykkään nimittäin ihan superisti nykyisestä laudastani. Ja paitsi että uudet laudat on kalliita, täältä Nosarasta on vaikeaa saada yhtään mitään. Lauta meni aika lailla kahtia, vaikka jäikin yhdeksi kappaleeksi. Jätin sen samantien surffikauppaan korjaukseen. Saa nähdä millainen kapistus siitä onnistutaan kuromaan kasaan. Nyt ei suunnilleen huvita edes surffata, koska mulla ei ole oikein sopivaa lautaa… Voi p****. :(

Tässä pari kuvaa päivän aalloista. Toi wipe out on aivan helmi. Toivottavasti ei sattunu...
2 kommenttia:

  1. ihana, ihana Samara! ikävä on tuonne.

    VastaaPoista
  2. Niin on! Rakastan noita Samaran rantabaareja ja etenkin illalla niissä istuskelua. Voinko välittää terkut sulta jollekin Samarassa??

    VastaaPoista