7.1.2014

Mallihommissa - Sneak Peek


Muistatte ehkä kun muutama kuukausi sitten kerroin täällä blogissa olleeni mallihommissa. Tai sitten ette muista, koska siitä on itseasiassa jo varmaan neljä kuukautta. Pari viikkoa sitten näin itse vihdoin ja viimein kuvia kyseisestä sessiosta. Voi että sitä kauhunsekaista hetkeä kun ei tiedä yhtään onko siellä ollut edes yksi käyttökelpoinen kuva vai pelkkää pas***... :) No ainakaan mun kuva ei ikinä päätynyt Surfer lehteen. Haha. Mut kyllä siellä ihan kelvollisia otoksiakin oli. 

Valmiita kuvia ei valitettavasti voi täällä julkaista koska ne ovat asiakkaan omaisuutta. Tässä kuitenkin pikkuruinen kurkistus kuvaussessioon.

4 kommenttia:

 1. Holis! Mahtavaa löytää blogi Costa Ricaan liittyen, joka on edelleen aktiivinen. Täytyy lukea alusta asti kaikki postaukset, elät mielenkiintoista elämää itsellenikin hyvin tutussa ja rakkaassa maassa :). Tiquicia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Auli! :) Missä päin Costa Ricaa sä olet ollut?

   Poista
 2. Olin vaihdossa Universidad de Costa Ricassa, joten San José oli luonnollisesti kotikaupunkini. Sieltä käsin kolusin maata (ja naapurimaita) ympäri ämpäri, viimeksi kävin pari vuotta sitten lomamatkalla verestelemässä muistoja molemmilla rannikoilla :). Nosarassa en ole tainnut käydä, ihmettelen vaan että por qué?? Kaipaan kyllä takaisin, äsh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne vaan käymään! Mä en taas oo ikinä käynyt Karibian puolella, mutta haluan kyllä käydä! Ootko käynyt Salsa Brava nimisellä surffispotilla Karibialla? Jos oot, niin mä otan mielelläni tietoa vastaan kaikesta siihen liittyvästä, miten sinne pääsee, missä majoittua yms. suosituksia ja vinkkejä!

   Poista