17.10.2013

Tauko tekee hyvää, jopa surffauksesta

Otsikko kertookin jo mistä tässä postauksessa on kyse. Nimittäin pikku breikistä. Tauko tekee hyvää monissa asioissa. Jopa niissä kaikkien kivoimmissa asioissa tai tekemisessä, joissa ei edes ymmärrä tarvitsevansa taukoa. Kuten surffissa. Kuka hullu sitä nyt vapaaehtoisesti haluaisi pitää tauon surffista.

Tää on niin parasta ja etenkin parin surffittoman viikon
jälkeen. Viime viikolla saatiin kohtalaisen kokoisia
aaltoja Guionesillekin. Täydellistä.

Itselleni tuli pikkutauko vähän pakon edessä, kun Floridassa ei ollut ensinnäkään surffilautoja, sitten aaltoja ja sen jälkeen tyttö oli sairaana. Surffattiin kyllä vähän, mutta se oli enemmänkin sellasta turisti meininkiä. Toisin kun Nosarassa jossa meillä on ollut koko kesän kunnon hard core treeniä joka ikinen päivä (ainakin melkein). Kaverini mies (kenen luona vierailin Floridassa) pitää itse aina totaalisen surffittoman kuukauden juuri ollessaan Floridassa. Loput 11 kuukautta vuodesta hän asuu Costa Ricassa ja surffaa lähes joka päivä. Vaikka Floridassa olisikin aaltoja, hänen ei edes tee mieli mennä veteen, vaan hän haluaa kerrankin tehdä ja keskittyä ihan muihin juttuihin ja käydä esim. salilla ja lenkillä. Ja kuulema joka vuosi juuri tauon jälkeen hän surffaa paljon paremmin kuin ennen taukoa. 

Perjantai aamun surffit.

Mulla on nyt vähän samalainen fiilis. Tauko teki todellakin hyvää ja nyt tuntuu että surffi sujuu superhyvin. Edellisessä postauksessa tosin manailin että (melonta)voimat on kateissa sairastelun jälkeen ja niin ne olikin. Ja on osittain vieläkin. En olekaan jaksanut surffata kovin pitkiä sessioita (ehkä max tunnin kerrallaan), mutta aina kun droppaa aallolle, niin tuntuu sitä että menee tosi hyvin. Ja olen myös oppinut backside cut backin. Oli kyllä korkea aikakin, sillä tiedän monia ei-niin-kovin-hyviä surffareita ketkä tekee sen ihan smuutisti tosta vaan. Ja mä en vaan osannu. Mut nyt osaan. Ja se onkin ihan helppoa. :) :) :)

Tässä vielä vähän varovainen backside cut back mut nyt
osaan sen jo paremmin :)


Otin muuten vähän lisää taukoa surffista enkä mennyt veteen tänään iltapäivällä. Aijaijai mitä löysäilyä... Saas nähdä onko hyvä tatsi vielä huomenna tallella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti