23.11.2012

Surfin like a man


Yeiiiii, paras surffipäivä täällä reissulla tähän mennessä ja menee myös kaikkien aikojen top 5:een. Kävin heti aamusta rannalla tsekkaamassa aallot. Oli supertuulista ja mietin jo että tuleeko tästä kokonaan surffiton päivä. Aamulla oli myös sarja pieniä maanjäristyksiä joita en taaskaan huomannut, kuulin vaan jälkeenpäin. Ei surffia siis aamulla. Loikoilin vielä hetken ja pidin pienen jumppa/venyttelytuokion takapihalla.

Jumpan + syömisen jälkeen menin rannalle hengaamaan. Oliin jo ihan siinä ajatuksessa että en surffaa koko päivänä vaan huilin ja kerään voimia huomiselle. 10minsan jälkeen rantahengailu alko kuitenkin kyllästyttää ja aallot näytti aika kivoilta joten eikun hakemaan lautaa. Kun pääsin laudan kanssa takasin rantaan, oli ihan mun suosikki olosuhteet: isoja(noo… ainakin mun mittakaavassa :), rullaavia high tiden aaltoja. Oli melkein keskipäiväivä, joten vedessä ei ollut juuri ketään ja sai mellastaa just niinkun huvitti. Loistavaa! Oli vähän sama fiilis kun viime kesänä Uvitassa jossa surffattiin usein samanlaisessa kelissä. Jee, aivan superia! Mulla on ollu vähän epävarma fiilis tän nykyisen lautanin kanssa isoihin aaltoihin meloessa mut nyt ei ollut epävarmuudesta tietookaan. Aivan huippua! Surffin jälkeen makoilin hetken rannalla (en jaksanu liikkua mihinkään) ja otin arskaa. Kotimatkalla mut pysäytti epäilyttävä harmaa pakettiauto, joka olikin täynnä kaikkia kakkuja ja leivoksia! Ostin pari donitsia kiitospäivän kunniaksi ja sit kotiin huilimaan ja syömään.

Keskipäivän surfsessio oli niin hyvä, että päätin että nyt vaan huilin ja fiilistelen loppupäivän. Mut eihän siitä tullu mitään kun parin tunnin päästä Cristian tuli käymään ja hehkuttamaan miten hyviä aallot vieläkin oli. Noo… kai sitä voi käydä tsekkaamassa… Cristian on aivan huippu, ostin siltä tän laudan viime maaliskuussa ja se aina tsemppaa mua kauheesti surffissa. Cristian on myös superhyvä surffari (ja opettaa Coconut Harry’s:lla) ja sain tänäänkin iltapäivällä ihastella aitiopaikalta sen tuberideja. Menin siis varovasti tsekkaamaan aallot ja veteenhän sitä oli mentävä. Ja sama meno jatkui kun päivällä. Aivan huippua! Nyt aletaan kokkaamaan burgereita! Nam!

Crazy airs by Cristian Santamaria

1 kommentti: