22.3.2012

Ollies Point & Witches Rock boat trip


2 päivää veneretkeilyä takana. Oltiin Adriankin kanssa Coco beachillä pari yötä ja käytiin päivät surffaamassa Ollies Pointilla ja Witches Rockilla. Oli superhauskaa. Vaikken päässytkään sinne kuuluisaan tuubiin. Se ei tosin ollu mulla matkan päätarkoituksenakaan, mutta kun Adrian hehkutti koko menomatkan että huomenna sä surffaat barreleita niin innostuin melkein itekin. Mutta en siis surffannut.

Kaikenlaista muuta kyllä surffasin. Käytiin molempina päivinä sekä Ollies Pointilla että Witches Rockilla. Ekana päivänä Olliella vesi oli tosi kylmää. Mua oli vähän varoteltu tästä, mutta en todellakaan odottanu että se olis niin kylmää. Naureskelin vaan että hei, mä oon Suomesta ja te täällä ette tiedä mitään kylmästä vedestä. Oli sitten vähän noloo, kun jouduin 30 min jälkeen melomaan takasin veneseen kalistelemaan hampaita ja kääritytymään kaikkiin mahdollisiin pyyhkeisiin ja lämmikkeisiin. Ehdin mä onneks vähän surffata ennen tätä totaalijäätymistä. Meillä oli myös hyvä munkki ja ehdittiin surffata Ollieta vähän aikaa ihan vaan meidän 5 hengen veneseurueen kesken. Se on kuulemma superharvinaista ja siellä on aina normaalisti vähintään 3 venettä.

Ollien jälkeen Witchesille joka ei toiminu lainkaan onshorella. Todella sekavaa eikä kukaan pystyny oikein surffaamaan sitä. Ite pyörin vähän aikaa ympyrää vedessä ja ihmettelin että missä ihmeessä sitä oikein pitää kytistellä, kun aaltoja tuli vähän niinkuin kolmesta suunnasta. Koitin kysyy Adrianilta, missä kannattaa olla ja siltä tuli tosi rohkaiseva kommentti: ”Mä en oo ihan varma pitäiskö sun olla lainkaan täällä.” Kiitti vaan kun toit surf tripille...

Seuraavana päivänä oli onneks parempi keli. Olliella oli aika tungos. Ollies Point on ensimmäinen point break mitä oon surffannu ja se oli kyllä kivaa vaihtelua beach breikkeihin. Niiiiin helppoa meloa takasin ulos (siellä siis melottiin eikä kävelty). Vesikään ei tuntunu niin kylmältä ja olin myös oppinu että pysyy lämpimänä kun pitää jalat (siis jalkaterät) pinnalla. Aika rankkaa tosin yläselälle kun pitää koko ajan olla mahallaan laudalla ja jalat koukussa. Witches oli myös hyvä tokana päivänä. Keli oli pienempi kun tiistaina ja sain aaltoja!

Tein muuten sellaisen huomion, että olin ainut tyttö vedessä koko kahden päivän aikana. Tytöt ei näköjään tykkää veneretkistä... Mäkin jouduin toteamaan ne aika haasteellisiksi, varsinkin kun piti suorittaa kaikenlaisia naisellisia bisneksiä veneessä joka on täynnä miehiä... hehe.

Pakataan kamoja.
Valiina loikkaamaan veteen.
Adrian kiipeämässä veneeseen.
Ekan retken veneseurue.
Siinä on se kuuluisa kivi, missäs aallot?
Vahaa lautaan.
Tokan päivän veneseurue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti