19.11.2011

Sadetta & Donovan Frankenreiter

Plääh, edelleen vaan sataa. Kelit ei oo ollu ihan sitä mitä odotin, mut surffatessa nyt kastuu jokatapauksessa. Eilen täällä oli Donavon Frankenreiterin keikka ja oltiin tietty kattomassa. Mulla ei vaan kunto meinaa kestää tätä jatkuvaa bileissä ja keikoilla ravaamista. Läksinkin ajoissa nukkumaan kun bilehirmu-Allu jäi vielä juhlimaan.

Aamulla olin pitkästä aikaa Nelsonin kanssa surffaamassa. Oli hassua kun se oli tosi pahoillaan huonon kelin takia. Mun mielestä keli ei edes ollut niin huono. Usein jos surffaa aika surkeessa kelissä, niin aallot ei ehkä oo parhaita, mutta surffi kulkee silti tosi hyvin. Ei oo mitään odotuksia, niin voi vetää vaan tosi rennosti. Tänäänkin oli vähän sellanen päivä. Eli hyvä aamusurffi siis. :)

Päivan kuvana meitsin beach fliki noin viikon takaa. Oltiin Aliisan kanssa vähän jumppaamassa rannalla, kun siihen ilmestyi valokuvaaja joka halus ottaa musta pari kuvaa. Mikäs siinä kun ottaa näin hyviä kuvia.

Foto: Tim D'Antonio (dantoniophotography.com)

1 kommentti:

 1. Tiina ja Allu,

  terveiset pimeestä lumettomasta Suomesta!

  Ihana tämä teidän blogi :-)
  Teidän jutut piristää kummasti kun silmät sikkurassa, aamukahvi kourassa yrittää startata työpäiväänsä... Aurinkoisia surffikuvia ja lomafiiliksiä, vau!

  Keep on writing - täällä luetaan kyllä.

  Terkuin,
  Suvi H.

  Ps. Toivottavasti aurinko jo pikkuhiljaa tulee piilostaan...

  VastaaPoista